Σεισμός: Η ιστορία πίσω από τη συγκλονιστική φωτογραφία του άνδρα της ΕΜΑΚ που έγινε viral - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

10.2.23

Σεισμός: Η ιστορία πίσω από τη συγκλονιστική φωτογραφία του άνδρα της ΕΜΑΚ που έγινε viral


 Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία που δείχνει έναν άνδρα της ΕΜΑΚ να κρατάει αγκαλιά ένα κοριτσάκι μετά τον σεισμό στην Τουρκία. Πολλοί ήταν αυτοί που κοινοποίησαν την εν λόγω φωτογραφία, η οποία ήταν επεξεργασμένη με σκοπό να δείξει την υποστήριξη των Ελλήνων διασωστών στον Γολγοθά που ζουν οι γείτονές μας.


Ο δημιουργός της φωτογραφίας, ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, του Πυροσβεστικού Σώματος, Παναγιώτης Κοτρίδης, μίλησε για την έμπνευση πίσω από την δημιουργία της εικόνας. Επεξεργάστηκε τις σημαίες στα ρούχα και το κράνος για να στείλει ένα μοναδικό μήνυμα αλληλεγγύης για τις δύο χώρες.

Όπως αναφέρει έφτιαξε την εικόνα προκειμένου να τιμήσει τους συναδέλφους του που τις τελευταίες ώρες δίνουν τεράστια μάχη για να σώσουν τους εγκλωβισμένους από τα συντρίμμια του καταστροφικού σεισμού τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Τουρκία.

«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία. “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”

“I AM HERE FOR YOU”

“SENİN İÇİN BURADAYIM”», αναφέρει ο δημιουργός.