9η Boat & Fishing Show: Με πρεμιέρες νέων μοντέλων σκαφών και έμφαση στον καταδυτικό τουρισμό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.3.24

9η Boat & Fishing Show: Με πρεμιέρες νέων μοντέλων σκαφών και έμφαση στον καταδυτικό τουρισμό


 Η έκθεση θα διεξαχθεί για 9η χρονιά στην Αθήνα και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, να ενημερωθούν για νέα προϊόντα που αφορούν το ψάρεμα ενώ οι φίλοι του θαλάσσιου τουρισμού, μέσα από το «Padi Village», θα γνωρίσουν τις νέες μορφές καταδυτικού τουρισμού.

Η έκθεση «Σκάφος Ψάρεμα - Boat & Fishing Show 2024» θα αποτελέσει το πληρέστερο θαλασσινό event που έχει διεξαχθεί μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Επίκεντρό της και αυτή τη χρονιά θα είναι το σκάφος και στα περίπτερά της θα φιλοξενηθούν κάποια από τα πιο σύγχρονα μοντέλα. Τα περισσότερα από τα σκάφη είναι ετοιμοπαράδοτα και όσοι δραστηριοποιούνται στο “rent a boat” θα μπορέσουν άμεσα να τα προμηθευτούν.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μοναδική έκθεση αλιείας που διεξάγεται στη χώρα μας. Οι φίλοι του ψαρέματος θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και να παρακολουθήσουν επιδείξεις από το εξειδικευμένο προσωπικό των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και αυτή τη χρονιά στον τομέα του Τουρισμού καθώς η «Boat & Fishing Show – SEA & Tourism EXPO» φιλοδοξεί να βοηθήσει τις προσπάθειες που γίνονται από το Υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού. Έτσι, με τη βοήθεια του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες για κατάδυση στις πανέμορφες ελληνικές θάλασσες και να γνωρίσουν τον κόσμο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Τα περίπτερα με τα Water Sports προσθέτουν στην έκθεση τη δικιά τους καλοκαιρινή πινελιά και οι φίλοι των θαλάσσιων αθλημάτων θα μπορέσουν να δουν τα πιο σύγχρονα SUP, κανό καγιάκ κλπ. και να αρχίσουν να προετοιμάζουν τις διακοπές τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά κλήρωση όπου ένας τυχερός θα μπορέσει να κερδίσει ένα φουσκωτό σκάφος και έναν εξωλέμβιο κινητήρα αλλά και άλλες κληρώσεις με πολλά δώρα. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες και σεμινάρια που θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες..

Η Boat & Fishing Show, θα διοργανωθεί από την Pelagic Expo για 9η χρονιά και έχει ως στόχο την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, τη διάδοση και την υποστήριξη των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τη θάλασσα και την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Ελλάδος στον τομέα της θαλάσσιας δραστηριότητας.