Μελίνα Τραυλού: «Η ναυτιλία των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στο έργο του κοινού καλού» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

15.3.24

Μελίνα Τραυλού: «Η ναυτιλία των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στο έργο του κοινού καλού»


 Πραγματοποιήθηκε τελετή παράδοσης πέντε οχημάτων ειδικού τύπου προς το Πυροσβεστικό Σώμα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, στο πλαίσιο της δωρεάς ύψους 2.500.000 ευρώ του 2021.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία της προέδρου της ΕΕΕ Μελίνας Τραυλού και μελών του ΔΣ, του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, του Υφυπουργού, Ευάγγελου Τουρνά, του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Θεόδωρου Βάγια, του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Νικόλαου Ρουμελιώτη και του Επιτελάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος, Αθανάσιου Μπαλάφα, μεταξύ άλλων.

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας τίμησαν την Πρόεδρο για την πολυεπίπεδη, διαχρονική προσφορά της ΕΕΕ και της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ στο Σώμα και στην πατρίδα.

Η Πρόεδρος, Μελίνα Τραυλού, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της επεσήμανε:

«Η Ένωσή μας, αναγνωρίζοντας διαχρονικά το τιτάνιο έργο σας, το καλοκαίρι του 2021, προχώρησε σε, μία ακόμα δωρεά, ύψους 2.500.000 ευρώ, ενισχύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Θα ήθελα να αναφερθώ και στην ατομική ευθύνη, που αφορά στην δράση, αλλά και στην ανταπόκριση του καθένα μας. Στην συμβολή μας στην πρόληψη ως υπεύθυνοι πολίτες και στην άμεση ενημέρωση των Αρχών ως ενεργοί πολίτες.

Ας λειτουργούμε, λοιπόν με το ελληνικό φιλότιμο, με το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον και όλων μαζί για τον τόπο μας.

Με την κλιματική αλλαγή να αποτελεί, πλέον, κλιματική κρίση δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε χώρος για αδιαφορία από κανέναν, για κανέναν.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να απευθυνθώ, όπως ξεκίνησα την ομιλία μου, στις γυναίκες και στους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος, που δίκαια αναγνωρίζονται από όλους μας, ως σύγχρονοι ήρωες.

Η ναυτιλία των Ελλήνων ήταν, είναι και θα είναι αρωγός στο έργο σας.

Στο έργο του κοινού καλού, στο έργο της καθημερινής προσφοράς που αγγίζει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας».

Πηγή