Παρουσιάστηκε στον Στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης - Πέρασε την πύλη στη Θήβα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

16.3.24

Παρουσιάστηκε στον Στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης - Πέρασε την πύλη στη Θήβα


 Φαντάρος και με τη «βούλα» είναι από σήμερα Παρασκευή (15/3) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στις 16:00 έξω από το στρατόπεδο της Θήβας, συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Εκεί βρίσκονταν και δικά του πρόσωπα τα οποία τον αποχαιρέτησαν λίγο πριν περάσει την πύλη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπηρετεί από σήμερα ως απόδημος τη στρατιωτική του θητεία, ενώ αναμένεται να απολυθεί μεταξύ 30 Μαρτίου και 5 Απριλίου.

Εικόνες από τη στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης φτάνει στην πύλη του στρατοπέδου

κασσελακησ στρατοσ, φανταροσ, θητεια, θηβαkasselakis_stratos_3_33d36.jpgkasselakis_stratos_4_5761c.jpgκασσελακησ θητεια

kasselakis_stratos_8_307c7.jpgkasselakis_stratos_6_eeddb.jpgkasselakis_stratos_5_5eb8a.jpgkasselakis_stratos_7_2a82b.jpg

«Τιμή μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του»

Νωρίτερα, φτάνοντας στη Θήβα, ο κ. Κασσελάκης έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

«Ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα»., δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφέρθηκε στον νομό Βοιωτίας, «τον οποίο έχει αμελήσει η Πολιτεία, ιδίως τον αγροτικό της τομέα, αλλά και τα νοσοκομεία της», όπως είπε. Στη συνέχεια, υπενθύμισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του ΕΦΚ στο αγροτικό πετρέλαιο, πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος στα 7 σεντς ανά κιλοβατώρα και για τη μη ρευστοποίηση της αγροτικής γης, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής Γεωπονικής Σχολής.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Φτωχοποιείται ο Έλληνας γιατί αποδομείται το Δημόσιο. Το 40%, για παράδειγμα, των δαπανών για την υγεία πηγαίνει στον ιδιωτικό τομέα για να έχουμε απογευματινά χειρουργεία με τιμοκατάλογο, αντί να επενδύσουμε στη δημόσια υγεία». Υπογράμμισε, όμως, πως υπάρχει εναλλακτική λύση: «Χτίζουμε κάθε ημέρα σοβαρές προτάσεις, αρχίζοντας από τη φορολογία που πρέπει να είναι απλή, δίκαιη, σταθερή κι αποδοτική με προοδευτική κλίμακα. Να μειώσουμε τους φόρους και για μεγαλύτερα εισοδήματα από 60.000 ευρώ, γιατί θέλουμε ανοιχτές αγορές κι ευημερία σε όλη την κοινωνία για να πατάξουμε τα καρτέλ που ελέγχουν τη χώρα μας».

kasselakis1_94650.jpgkasselakis2_dfe47.jpgkasselakis4_a5039.jpg

«Είμαι περήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου»

«Είμαι περήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κασσελάκης.

Αναφερόμενος στο θέμα της παραίτησης της Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε:

«Εγείρει πολλά ερωτήματα η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων, στελεχών του Υπουργείου Εσωτερικών, για το αδιάβλητο της διαδικασίας και για το πώς λειτουργεί η κυρία Κεραμέως. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, αριστεία και διαχειριστική ικανότητα αυτή η κατάσταση».

kasselakis5_9b180.jpg

Πηγή