ΓΕΑ: Επίσκεψη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.6.22

ΓΕΑ: Επίσκεψη της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας


 Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας επισκέφθηκαν οι σπουδαστές της ΙV Τάξεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στο πλαίσιο προγραμματισμένου εκπαιδευτικού ταξιδιού, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ).

Τον διοικητή της ΣΣΕ υποστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο και τους σπουδαστές της Σχολής υποδέχθηκε ο αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Γεώργιος Φασούλας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους οι σπουδαστές ενημερώθηκαν για την αποστολή, την οργάνωση και τα μέσα του Αρχηγείου και στη συνέχεια επισκέφθηκαν την 337 Μοίρα της 110 Πτέρυγας Μάχης (110ΠΜ), όπου είδαν από κοντά ένα από τα κύρια οπλικά συστήματα της Πολεμικής Αεροπορίας, το αεροσκάφος F-16.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 ΓΕΑ  ΓΕΑ  ΓΕΑ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.