Ζάκυνθος: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα 24χρονος τουρίστας -Τον είδαν στο βυθό από γυάλινο πάτο σκάφους - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.5.23

Ζάκυνθος: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα 24χρονος τουρίστας -Τον είδαν στο βυθό από γυάλινο πάτο σκάφους


 Ένας νέος άνθρωπος 24 ετών ανασύρθηκε το απόγευμα νεκρός από τον πυθμένα της θάλασσας, σε βάθος περίπου 5 μέτρων, στην παραλία του Μαραθονησίου στην Ζάκυνθο.


Ειδικότερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στην ΕΡΤ Ζακύνθου, ο άτυχος Γάλλος τουρίστας είχε πάει μαζί με φίλους του με ημερόπλοιο στο Μαραθονήσι, στην μπροστινή παραλία, όπου και κολυμπούσε περίπου στα 20 μέτρα μακριά.


Λίγη ώρα αργότερα, οι επιβαίνοντες ενός σκάφους με γυάλινο πάτο είδαν ακίνητο τον άτυχο τουρίστα στον βυθό και άρχισαν να φωνάζουν. Κάποιοι από τους ιδιοκτήτες των ενοικιαζόμενων σκαφών και λουόμενοι, έβγαλαν έξω τον ήδη νεκρό Γάλλο. Όλα συνέβησαν ξαφνικά και υπό ομαλότατες συνθήκες, ενώ κανείς από τους υπόλοιπους λουόμενους, ούτε από την παρέα του δεν αντιλήφθηκε ότι ο 24χρονος είχε βυθιστεί, ούτε τον αναζήτησε.


Ζάκυνθος: Νεκροψία για τον 24χρονο τουρίστα

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, καθ' όλη τη διάρκεια της μεταφοράς του 24χρονου στο λιμανάκι του Αγίου Σώστη, όπου περίμενε να τον παραλάβει ασθενοφόρο που είχε ειδοποιηθεί, γίνονταν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη σορό του 24χρονου Γάλλου θα γίνει νεκροψία, προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου διενεργείται προανάκριση.

Πηγή