Δήλωση Τσίπρα: Εξαιρετικά αρνητικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Θα συγκληθούν άμεσα τα συλλογικά μας όργανα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.5.23

Δήλωση Τσίπρα: Εξαιρετικά αρνητικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Θα συγκληθούν άμεσα τα συλλογικά μας όργανα


 Εξαιρετικά αρνητικό το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά: «Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κύριο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του. Οι αγώνες έχουν και νίκες και ήττες. Τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν συλλογικά τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου. Πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους την επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και κυρίως τα δεκάδες χιλιάδες μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που δώσαμε αυτή τη δύσκολη εκλογική μάχη»

Πηγή