Πλακιωτάκης: Παραδίδουμε μία χώρα με θαλάσσια σύνορα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.5.23

Πλακιωτάκης: Παραδίδουμε μία χώρα με θαλάσσια σύνορα


 Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τον πρώην υπουργό Γ. Πλακιωτάκη να παραδίδει στον νέο, υπηρεσιακό υπουργό, Αντιναύαρχο Λ.Σ (ε.α), Θεόδωρο Κλιάρη.

Ο κ. Πλακιωτάκης, κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ προχώρησε και σε έναν σύντομο απολογισμό του έργου που παράχθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

«Παραλάβαμε ένα Αιγαίο χωρίς θαλάσσια σύνορα και παραδίδουμε μία χώρα με θαλάσσια σύνορα που είναι συνάμα και θαλάσσια σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρά τις αντιξοότητες και τις μεγάλες διεθνείς κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, παραμείναμε σταθεροί στο πρόγραμμα της κυβέρνησης το οποίο και εφαρμόσαμε με μετρήσιμα αποτελέσματα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης και κλείνοντας, ευχαρίστησε προσωπικά τον διευθυντή του γραφείου του, Αντώνη Βιδάλη, τον Υφυπουργό Κώστα Κατσαφάδο, τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.

Πηγή