Υποναύαρχος ΛΣ (εα) Νικ. Σπανάκος: Η δήλωση του για τις εκλογές - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.5.23

Υποναύαρχος ΛΣ (εα) Νικ. Σπανάκος: Η δήλωση του για τις εκλογές


 Με αυτή τη φωτογραφία και με το παρακάτω περιεχόμενο έδωσε στη δημοσιότητα το μετεκλογικό του μήνυμα ο Υποναύαρχος ΛΣ (εα) Νικ. Σπανάκος σε χθεσινή ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook. Η δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 είναι η ακόλουθη:

«Φίλες και φίλοι, συμπολίτισσες και συμπολίτες μου,

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω που δώσατε μαζί μου αυτόν τον καλό και τίμιο αγώνα.  Μπορεί να μη γευτήκαμε τη χαρά της προσωπικής νίκης, αλλά όλοι μαζί πετύχαμε να φέρουμε ξανά στο προσκήνιο τις δημοκρατικές μας αξίες.  Η αδιαπραγμάτευτη κοινή πίστη μας στην πολιτική ηθική, έδωσε στην παράταξή μας αποτελέσματα που θα σημάνουν την έναρξη μιας ελπιδοφόρας νέας πορείας.  Πρωταγωνιστώντας και πάλι στα πολιτικό σκηνικό, θα δουλέψουμε για την πατρίδα, την κοινωνία, τη διεύρυνση των κοινωνικών αγαθών, για μια κοινωνία δικαιοσύνης και ευκαιριών για όλους.  

Είμαι χαρούμενος και ευτυχής που με τις ταπεινές μας δυνάμεις συμβάλαμε καθοριστικά στην αναγέννηση της δημοκρατικής μας παράταξης.  Πέρα από κάθε προσωπική φιλοδοξία, ο αγώνας μας θα συνεχιστεί με την ίδια ζέση, το ίδιο πάθος, το ίδιο όραμα για την αξιοπρέπεια των πολλών, των αδυνάμων, για την κοινωνία των πολιτών.  Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και τη θερμή σας υποστήριξη.  Σας διαβεβαιώνω τέλος, ότι και η δική μου υποστήριξη στον καθένα σας είναι δεδομένη από όποιο μετερίζι της πολιτικής κι αν βρεθώ στο μέλλον.  

Ο αγώνας μας συνεχίζεται καθώς οι ιδέες μας σιγά σιγά μετατρέπονται σε ένα πλειοψηφικό ρεύμα που αγκαλιάζει την κοινωνία μας.  Σε αυτόν τον νέο αγώνα θα είμαστε και πάλι μαζί.  

Σας ευχαριστώ!»

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090924091107