Κατσαφάδος: Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής βρίσκεται σε καλά χέρια - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.5.23

Κατσαφάδος: Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής βρίσκεται σε καλά χέρια


 Ο απερχόμενος Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και πρώτος σε σταυρούς Βουλευτής στην Α' Πειραιά αποχαιρέτησε σήμερα τους συνεργάτες του στο Υπουργείο. Ο κύριος Κατσαφάδος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, τον Γιάννη Πλακιωτάκη τονίζοντας ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε καλά χέρια αναφερόμενος στον Θεόδωρο Κλιάρη.



Η ανάρτηση του κυρίου Κατσαφάδου:

Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας πολύ όμορφος κύκλος.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Kyriakos Mitsotakis για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου να έρθω σε ένα Υπουργείο που η καρδιά της Ελλάδας χτυπά δυνατότερα.
Όπως θέλω να ευχαριστήσω και όλους όσοι συνεργάστηκα μαζί τους, φυσικά τον φίλο Υπουργό Γιάννης Πλακιωτάκης - Giannis Plakiotakis, τον Αρχηγό , τους Υπαρχηγούς, τους Γενικούς Γραμματείς αλλά και όλους μου τους συνεργάτες για όσα πετύχαμε και όλα όσα έζησα μαζί τους τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Χαίρομαι που σήμερα τα ηνία του Υπουργείου αναλαμβάνει ένας άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκα και είμαι βέβαιος ότι αυτές τις ημέρες που θα περάσουν μέχρι ο ελληνικός λαός να εκλέξει την νέα του κυβέρνηση, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής βρίσκεται σε καλά χέρια.
Σε κάθε σημείο της πατρίδας μας, αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου, ένα πλοίο με την γαλανόλευκη δίνει το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι παντού, η Ελλάδα μπορεί να φτάσει παντού, πιστεύοντας στις δικές της δυνάμεις και στους ανθρώπους της.
Και η καρδιά αυτή θα χτυπά μαζί με τη δική μου, για πάντα.
Σας Ευχαριστώ!
🇬🇷