Πλακιωτάκης: Ευχαριστώ όλα τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αλλά και την ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.5.23

Πλακιωτάκης: Ευχαριστώ όλα τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αλλά και την ΠΟΕΠΛΣ


 Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής του Υ.ΝΑ.Ν.Π., η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος [Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.] εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον απερχόμενο Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, για τη γόνιμη συνεργασία και τη συμβολή του στην επίτευξη πολλών δίκαιων διεκδικήσεων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Παράλληλα ευχηθήκαμε καλή δύναμη ώστε να εκπληρωθούν με επιτυχία οι ελπίδες των πολιτών στο πρόσωπό του.

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο απερχόμενος Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. Γιάννης Πλακιωτάκης δήλωσε ευγνώμων που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Σώματος.


Ευχαρίστησε την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., για τις πολύ σημαντικές και εποικοδομητικές της παρεμβάσεις με τις οποίες συνέβαλε στην επίλυση πολλών και χρόνιων προβλημάτων και στη βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Κλείνοντας ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης υπογράμμισε: «Φανήκαμε συνεπείς, αλλάξαμε πολλά. Ήρθα με ψηλά το κεφάλι και φεύγω με ψηλά το κεφάλι».


Παράλληλα ευχαριστήσαμε τον απερχόμενο Υφυπουργό ΝΑ.Ν.Π. κ. Κώστα Κατσαφάδο για την πολύτιμη συμβολή του στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούσαν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Τέλος, συγχαρήκαμε τον υπηρεσιακό Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κλιάρη Θεόδωρο και του ευχηθήκαμε καλή δύναμη στο έργο του. Ο νέος υπουργός ανέφερε ότι δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει τη συγκίνηση αυτής της στιγμής και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το κύριο καθήκον της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι να εφαρμόζει το νόμο».

Πηγή: neaplefsi.gr