Επίσκεψη μελών Δ.Σ. ΕΠΛΣ ΒΔΕ στο Λ/Σ Παξών και συνάντηση με το δήμαρχο Παξών κ. Βλαχόπουλο Σπύρο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.5.23

Επίσκεψη μελών Δ.Σ. ΕΠΛΣ ΒΔΕ στο Λ/Σ Παξών και συνάντηση με το δήμαρχο Παξών κ. Βλαχόπουλο Σπύρο


 ΘΕΜΑ : Συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. με τον Δήμαρχο Παξών κ.ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ Σπυρίδωνα και τον υποψήφιο βουλευτή Νέας Δημοκρατίας στο Ν. Κέρκυρας κ.ΣΠΥΡΟΥ Άγγελο. 

Την 18-04-2023 στα πλαίσια επίσκεψης μελών του Προεδρείου της Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. στους Παξούς  πραγματοποιήσε συνάντηση με τον δήμαρχο κ.  Βλαχόπουλο Σπυρίδων.Ζητήθηκε από τον αξιότιμο κ. δήμαρχο η αρωγή του Δήμου στις ανάγκες των στελεχών μας που καθημερινά υπερβάλουν εαυτό μέσα από δυσχέρειες που προκύπτουν από την υποστελέχωση,  την ελλιπέστατη κτιριακή κάλυψη του Λ/Σ Παξών και τις αυξημένες απαιτήσεις.


Ο κ. Βλαχόπουλος δεσμεύτηκε ότι ο δήμος Παξών θα είναι δίπλα στα προβλήματα των λιμενικών μας και εξήρε το μέχρι τώρα έργο που προσφέρουν κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες και επίσης μας δήλωσε ότι από 15 Ιουνίου θα παρέχει δωρεάν δωμάτια ο δήμος για τους Συναδέλφους μας.


      Επίσης τα μέλη του Προεδρείου της Ένωσης μας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κέρκυρας,αξιότιμο κύριο ΣΠΥΡΟΥ Άγγελο ο οποίος πραγματοποιούσε περιοδεία στη  νήσο Παξών.


Τέθηκε στον κ.ΣΠΥΡΟΥ  το θέμα του επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στις Λιμενικές αρχές Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Λευκίμμης και Παξών. Ένα θέμα που πλέον κρίνεται αναγκαίο και άμεσο. Εκμεταλλευόμενοι και της ιδιότητας του Ιατρού του υποψήφιου βουλευτή θέσαμε το θέμα της έλλειψης ιατρών  όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι προτίθενται να συμβληθούν με το ταμείο μας. Τέλος θέσαμε το μείζον ζήτημα της διαρκούς υποστελέχωσης του Λ/Σ  Παξών και του Λ/Σ Οθωνών και την ανάγκη άμεσης επίλυσης του.


Με τη σειρά του ο κ. ΣΠΥΡΟΥ έδειξε απόλυτη κατανόηση των δίκαιων αιτημάτων μας και δεσμεύτηκε ότι από τη δική του θέση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε  να δοθεί λύση σε αυτά.

Πηγή