Βλάβη σε πλοίο με 174 επιβάτες ανοιχτά των Χανιών – Με συνοδεία ρυμουλκών έφτασε στον Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

27.1.22

Βλάβη σε πλοίο με 174 επιβάτες ανοιχτά των Χανιών – Με συνοδεία ρυμουλκών έφτασε στον Πειραιά


 Aπαγορεύτηκε ο απόπλους του «Blue Horizon» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης

Βλάβη παρουσίασε το πλοίο «Blue Horizon» το βράδυ της Τετάρτης κι ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια των Χανίων.


Αμέσως ο πλοίαρχος ενημέρωσε την οικεία Λιμενική Αρχή Χανίων για την βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή.


Σύμφωνα με το cretapost.gr, το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι Χανίων προς τον Πειραιά, με 174 επιβάτες, 23 Ι.Χ. οχήματα, 64 Φ/Γ και 1 Δ/Κ.


Το «BLUE HORIZON» κατέπλευσε αυτοδύναμα στο λιμάνι του Πειραιά συνοδευόμενο από δυο ρυμουλκά, το «ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2» Ν.Π. 5061 και το «ΛΥΜΠΟΥΣΑΚΗΣ ΧΙΟΣ» Ν.Π. 12644, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες.


Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγορεύτηκε ο απόπλους του «BLUE HORIZON» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.