Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας . - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.1.22

Επίσκεψη Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας .


Την Τέταρτη 19-01-2022, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας όπου  συναντήθηκε  με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Χαλκίδας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Φλουρή Κωνσταντίνο. 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε εκτενώς για το έργο και τη δραστηριότητά της Λιμενικής Αρχής συνομιλώντας με τα στελέχη της, θέτοντας παράλληλα τους στόχους για το 2022. 

Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση του  για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού επισημαίνοντας την δράση της Λιμενικής αρχής στον τομέα της Ασφάλειας και της Αλιείας.

Τέλος συνεχάρη τα στελέχη για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα τους τόσο κατά την διάρκεια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην νήσο Εύβοια όσο και για την τήρηση των μέτρων για την προστασία της Δημόσιας υγείας από την πανδημία covid 19 

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.