Περιπέτεια εν πλω για το πλοίο “Πρέβελη” - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

31.1.22

Περιπέτεια εν πλω για το πλοίο “Πρέβελη”


 Περιπέτεια εν πλω εκτυλίσσεται για τους επιβάτες του πλοίου «ΠΡΕΒΕΛΗ» που δεν έχει καταφέρει να «δέσει» στο λιμάνι της Ρόδου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου, το πλοίο βρίσκεται έξω το λιμάνι της Ρόδου, τον τερματικό σταθμό του δρομολογίου Ηράκλειο – Ρόδος, που ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ.

Το πλοίο θα επιχειρήσει να δέσει στο λιμάνι της Ρόδου στις 12 το μεσημέρι για την αποβίβαση των επιβατών, εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, προκειμένου να ξεκινήσει το δρομολόγιο για την επιστροφή στο Ηράκλειο, με τους ενδιάμεσους σταθμούς.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.