ΕΠΛΣ Ανατολικής Μακεδονίας προς ΠΟΕΠΛΣ «γλέντι με δανεικά να μην κάνετε» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.1.22

ΕΠΛΣ Ανατολικής Μακεδονίας προς ΠΟΕΠΛΣ «γλέντι με δανεικά να μην κάνετε»

 





Καβάλα , 21/01/ 2022 

Αριθμ.Πρωτ.: 03                                                                                                                            

ΠΡΟΣ: ΠΟΕΠΛΣ

ΚΟΙΝ. :Μέλη Ένωσης 


Εδώ και κάποιους μήνες ενημερωθήκαμε μέσω του διαδικτύου ότι η ΠΟΕΠΛΣ επρόκειτο να αποστείλει στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις ατζέντες-ημερολόγια, προκειμένου να διανεμηθούν στα μέλη τους. Τα χρήματα που διαχειρίζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία είναι των μελών των Ενώσεων και όχι δικά της και τα οποία στην ουσία καλύπτουν τα λειτουργικά της έξοδα. Τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία, έχουν εξοικονομηθεί κάποια χρήματα, καθώς δεν πραγματοποιούνται δια ζώσης συνέδρια και Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας. Προτείνουμε, λοιπόν, στο επόμενο Δ.Σ. να τεθεί ως θέμα, αυτά τα χρήματα να αποδοθούν στις επιμέρους Ενώσεις, ώστε να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες τους, όπως και μπορεί να γίνεται στο εξής και όχι να διατίθενται για δική σας προβολή. Καλό είναι στο εξής «γλέντι με δανεικά να μην κάνετε».

Έτσι λοιπόν και «κατόπιν εορτής» στις 18-01-2022 η Ένωσή μας παρέλαβε ένα συστημένο ειδοποιητήριο από τα ΕΛΤΑ με αποστολέα την ΠΟΕΠΛΣ και χωρίς να έχουμε ενημερωθεί πρώτα για τη συγκεκριμένη κίνηση από μέρους της. Ευχαριστούμε για την προσφορά… αλλά δεν θα παραλάβουμε. 

Αξιοσημείωτο δε, είναι ότι ενώ έχουμε διεκδικήσει τη συμμετοχή μας σε όλα τα Δ.Σ., εντούτοις δε μας έχετε συμπεριλάβει σε κανένα από αυτά, μάλλον γιατί δυσχεραίνεσθε να μας καλέσετε διαδικτυακά, ώστε να λάβουμε γνώση για τα τεκταινόμενα.

Εσείς, λοιπόν, που διατυμπανίζετε ότι εκπροσωπείτε με ισονομία και αναλογικότητα όλες τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, διερωτόμαστε γιατί για πολλοστή φορά αποφεύγετε τη συμμετοχή των Ενώσεων, που δεν αντιπροσωπεύονται στο 19μελές, στα Δ.Σ. και λειτουργείτε τόσο αυταρχικά. 

Εν κατακλείδι, θα το «εκτιμούσαμε» ιδιαίτερα εάν επιτέλους τηρούσατε την ομόφωνη απόφαση του 22ου Συνεδρίου της ΠΟΕΠΛΣ και συμμετείχαμε στο επόμενο διαδικτυακό Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Εξάλλου η Ομοσπονδία δεν θα έπρεπε να αντιπροσωπεύει το «ΕΓΩ» αλλά το «ΕΜΕΙΣ».