Σύρος: Του έπεσαν τα λεφτά στη θάλασσα, βούτηξε να τα πιάσει και κατέληξε να τον ψάχνει το Λιμενικό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.1.22

Σύρος: Του έπεσαν τα λεφτά στη θάλασσα, βούτηξε να τα πιάσει και κατέληξε να τον ψάχνει το Λιμενικό


 Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι της Ερμούπολης στη Σύρο όταν δύο άνδρες που έπιναν τον καφέ τους είδαν κάποιον να βουτά στα νερά. Ωστόσο η ώρα περνούσε και δεν είδαν κάποιον να βγαίνει από τη θάλασσα, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν και να το αναφέρουν στο Λιμεναρχείο του νησιού.


Άμεσα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, στο λιμάνι της Ερμούπολης, έφτασαν άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες.Τελικά, λίγο αργότερα σήμανε η λήξη του συναγερμού, καθώς όπως αποδείχτηκε μετά από έρευνες, κάποιος επαγγελματίας ψαράς έπεσε στο νερό για να σώσει… το μεροκάματό του, που το σήκωσε ο αέρας.


Ευτυχώς, η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος για όλους καθώς ο ψαράς βρήκε τα χρήματά του.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.