Εντοπισμός και κατάσχεση αλιευμάτων στην Χαλκίδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.1.22

Εντοπισμός και κατάσχεση αλιευμάτων στην Χαλκίδα


 Στον εντοπισμό και την κατάσχεση χιλίων πεντακοσίων ογδόντα (1.580) ατόμων του είδους “ΟΛΟΘΟΥΡΙΟ” προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στην περιοχή “ΓΛΥΦΑ” Χαλκίδας.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας η ανωτέρω ποσότητα ατόμων ολοθούριων ποντίστηκε στη θάλασσα.


Επίσης, σε αλιευτικό έλεγχο που διενεργήθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, στον λιμένα Νέας Αρτάκης, σε Ε/Π-Α/Κ σκάφος, διαπιστώθηκε ότι ο κυβερνήτης του είχε αλιεύσει εννιακόσια (900) άτομα δολώματα του είδους ολοθούριο, καθ' υπέρβαση του ορίου των τετρακοσίων (400) ατόμων ανά σκάφος ανά ημέρα.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων, ενώ η υπερβαίνουσα ποσότητα ανωτέρω ατόμων ολοθούριων κατασχέθηκε και ποντίστηκε στη θάλασσα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.