Αρχικελευστής Λ.Σ. Δέσποινα Διακοβασίλη: Η κυβερνήτης του ΠΛΣ 604 με τον κ.ΥΝΑΝΠ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.1.22

Αρχικελευστής Λ.Σ. Δέσποινα Διακοβασίλη: Η κυβερνήτης του ΠΛΣ 604 με τον κ.ΥΝΑΝΠ


Σας παραθέτουμε ανάρτηση του κ.ΥΝΑΝΠ 


Η αναφορά μου στην προσφορά των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος αποκτά άλλη διάσταση όταν γίνεται πάνω σε ένα πλωτό σκάφος κυβερνήτης του οποίου είναι μια γυναίκα, η Αρχικελευστής Λ.Σ. Δέσποινα Διακοβασίλη.  

Η Δέσποινα μαζί με το τετραμελές πλήρωμα του 19μέτρου ΠΛΣ 604 νύχτα μέρα εκτελεί περιπολίες στην οριογραμμή των συνόρων μας. 

Όλοι μαζί αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας της πατρίδας μας απέναντι σε κάθε έκνομη ενέργεια που συμβαίνει στην θαλάσσια περιοχή της Σάμου. 

Οι γυναίκες που υπηρετούν σε ανάλογες θέσεις και μαζί με τους άνδρες συναδέλφους τους διασφαλίζουν την εθνική μας ακεραιότητα. 

Σε όλες αξίζει ο θαυμασμός μας για το έργο τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.