Μηχανική βλάβη Ε/Π -Α/Κ σκάφους στην Κάλυμνο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.1.22

Μηχανική βλάβη Ε/Π -Α/Κ σκάφους στην Κάλυμνο


 Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, ότι το Ε/Π - Α/Κ σκάφος “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Ν. ΚΑΛΥΜΝΟΥ 1048, παρουσίασε μηχανική βλάβη, με έναν ημεδαπό επιβαίνοντα, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου “ΠΕΖΩΝΤΑ” ν. Καλύμνου.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άμεσα στην ανωτέρω περιοχή μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το εν λόγω σκάφος. Το Ε/Π – Α/Κ σκάφος προσέδεσε με ασφάλεια στον λιμένα “ΡΙΝΑ ΒΑΘΕΩΣ” ν. Καλύμνου με τη συνδρομή του ταχύπλοου σκάφους “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ 1093, συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. -ΕΛ.ΑΚΤ.

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.