Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Συνάντηση μελών του Δ.Σ. με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

30.1.22

Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Συνάντηση μελών του Δ.Σ. με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας

Σε συνέχεια προηγούμενων επαφών μας, την Παρασκευή 28/01/2022 η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας εκπροσωπούμενη από την Αντιπρόεδρο  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Βασιλική και τον Ταμία ΠΑΪΡΑΜΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία  του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας με τον Πρόεδρο του  κ.ΚΑΛΟΥΔΗ Δημήτριο.


Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και υπήρχε γόνιμος διάλογος όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στις Λιμενικές Αρχές υπαγωγής του όσον αφορά την ιατρική περίθαλψη και την μη εξυπηρέτηση των βιβλιαρίων του Στελεχών Λιμενικού Σώματος.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες των μελών μας, μας ενημέρωσε ότι ήδη εφτά (07) ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων στην Κέρκυρα έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να συμβεβληθουν με το Λιμενικό Σώμα.

Η Ένωση μας θα σας ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση μας για τους Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που θα συμβεβληθούν όταν διεκπαιρεωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας.