Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στον Πόρο Κεφαλονιάς – Δύτης ψάχνει τον οδηγό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.1.22

Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στον Πόρο Κεφαλονιάς – Δύτης ψάχνει τον οδηγό


 Στη φουρτουνιασμένη θάλασσα στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου Κεφαλονιάς έπεσε αυτοκίνητο, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση ανδρών του Λιμενικού.


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο διατήρησε την πορεία του προς της θάλασσα με αναμμένα τα φώτα, πέφτοντας από τον παλιό λιμενοβραχίονα, γεγονός που κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι υπήρχε μέσα τουλάχιστον ο οδηγός.


Οι έρευνες διεξάγονται με μεγάλη δυσκολία, τόσο λόγω του σκότους, όσο και γιατί οι καιρικές συνθήκες στο σημείο είναι άσχημες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν το έργο των ανδρών του λιμενικού και του δύτη.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.