Νέα εντυπωσιακά βίντεο: Δείτε τα Rafale να διασχίζουν την Ελλάδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.1.22

Νέα εντυπωσιακά βίντεο: Δείτε τα Rafale να διασχίζουν την ΕλλάδαΤο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα νέα εντυπωσιακά βίντεο από την άφιξη των μαχητικών Rafale που προμηθεύτηκε η χώρα μας.


Η λήψη του βίντεο έγινε από φορητές κάμερες που τοποθετήθηκαν στα μαχητικά αεροσκάφη «Μιράζ 2000» της Πολεμικής Αεροπορίας που συνόδεψαν τα Rafale όταν εισήλθαν στο FIR Αθηνών.


Παρακολουθήστε τις πρώτες στιγμές από την υποδοχή που έκαναν τα παλαιότερα μαχητικά στα νεοαποκτηθέντα και την πορεία τους στην ηπειρωτική χώρα, τη διέλευση πάνω από τη Γέφυρα «Χαρίλαος Τσικούπης», το πέρασμα από τον Σαρωνικό, την υπέρπτηση από την Ακρόπολη των Αθηνών και την άφιξη στον αεροδιάδρομο της Αεροπορικής Βάσεως στην Τανάγρα.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.