Ενώσεις επιστρέφουν τις ατζέντες στη ΠΟΕΠΛΣ; - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

21.1.22

Ενώσεις επιστρέφουν τις ατζέντες στη ΠΟΕΠΛΣ;


 Σε συνέχεια της διαμάχης που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της ΠΟΕΠΛΣ αναφορικά με τη διάθεση σεβαστού ποσού από τις εισφορές των μελών για τη προμήθεια αντζεντών η ΕΠΛΣ ΝΔ Ελλάδος εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση. 

Από την 10-12-2021 είχε ενημερωθεί η ΠΟΕΠΛΣ με ανακοίνωση της Ένωσής μας πως δεν επιθυμεί να παραλάβει τις ατζέντες που αποφάσισε να εκτυπώσει η ΠΟΕΠΛΣ για όλα τα μέλη των πρωτοβαθμίων Ενώσεών της (απόφαση που λήφθηκε από το Προεδρείο κατά πλειοψηφία,με τον πρόεδρο της Ένωσής μας και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ ΚΩΣΤΑΚΗ Μιχαήλ να μειοψηφεί επί της αποφάσεως). 

Παρόλα αυτά το Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ ακολουθώντας τον προσφιλή του, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυταρχικό τρόπο, απέστειλε στις Υπηρεσίες Υπαγωγής μας, χωρίς καμία προγενέστερη ενημέρωση της Ένωσής μας τις ατζέντες, επιβαρύνοντας άσκοπα το ταμείο της ΠΟΕΠΛΣ με το ποσό των 1.200 ευρώ. Τους ενημερώνουμε πως πρόθεσή μας είναι να τους επιστραφεί το σύνολο των ατζεντών.

 Η δε ανταποδοτικότητα στα μέλη μας «αγαπητό» Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ θα φαινόταν μέσα από άλλες ενέργειες και όχι με την εκτύπωση μερικών ατζεντών. 

Κλείνοντας την ανακοίνωση μας θα συμφωνήσουμε απόλυτα με την πρώτη παράγραφο του προλόγου της ατζέντας τους, πως «η χρονιά που πέρασε μας άφησε με σκέψεις και διδάγματα από εμπειρίες εντελώς διαφορετικές», το Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ άλλωστε μας «κατήχησε» πολλά από αυτά. Ευελπιστούμε ότι με την λήξη της θητείας τους εντός του έτους όλα αυτά θα αποτελούν μια κακή ανάμνηση για τον Συνδικαλιστικό μας φορέα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.