Συλλήψεις αλλοδαπών σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.1.22

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Ηγουμενίτσα και Πάτρα


 Στη σύλληψη ενός 41χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο στερούνταν σφραγίδας και θεώρησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας..

*****
Για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος συνελήφθη ένας 33χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, απογευματινές ώρες χθες, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, σε Ι.Χ.Ε. όχημα, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, με οδηγό τον 33χρονο, διαπιστώθηκε ότι κατά την πληκτρολόγηση του αριθμού πλαισίου του εν λόγω οχήματος, εμφανίστηκε ταυτότητα SCHENGEN με μέτρο «κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα - απωλεσθέντα οχήματα ». Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.