Κύρωση πινάκων επανάκρισης ανωτέρων αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το έτος 2021 - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.2.22

Κύρωση πινάκων επανάκρισης ανωτέρων αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για το έτος 2021


 Με το Προεδρικό Διάταγμα, που εκδόθηκε στην Αθήνα την 07 Φεβρουαρίου 2022 μετά από πρόταση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1, 5 και 6 του π.δ.38/2012:

Κυρώνονται οι πίνακες επανάκρισης Ανωτέρων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, προερχόμενων από τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος, για το έτος 2021, που συνέταξε τοΑνώτερο Συμβούλιο Κρίσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής με ευρύτερη σύνθεση, έτους 2021(Πρακτικό 07 Ιανουαρίου 2022), ως ακολούθως:

Για Πλωτάρχες Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για το έτος 2021, κατόπιν υποβολής εμπρόθεσμων ενδικοφανών προσφυγών, κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 6 του π.δ. 38/2012:

Π ί ν α κ α ς Β΄

«Παραμενόντων στον ίδιο βαθμό»

1. ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ Στέφανος του Κωνσταντίνου (Α.Μ. 2750)

2. ΚΟΥΚΟΣ Δημήτριος του Λαμπρινού (Α.Μ. 2754)

 

 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ 

 ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.