ΚΚΕ: Τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά πυρκαγιών θέτουν σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια των πλοίων - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.2.22

ΚΚΕ: Τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά πυρκαγιών θέτουν σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια των πλοίων


 «Η πυρκαγιά στο πλοίο "EUROFERRY OLYMPIA", που είναι σε εξέλιξη θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών και μελών του πληρώματος, είναι η δεύτερη παρόμοια μέσα σε λίγα χρόνια, μετά από αυτήν στο πλοίο "NORMAN ATLANTIC" το 2014», επισημαίνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.


«Αυτά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά θέτουν σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια των πλοίων σε συνθήκες "απελευθέρωσης" της ακτοπλοΐας, υποβάθμισης των μέτρων ασφαλείας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και μείωσης των οργανικών συνθέσεων των πλοίων με κριτήριο των κερδοφορία των εφοπλιστών» τονίζει το ΚΚΕ, και καταλήγει στην ανακοίνωσή του:


«Χρειάζεται άμεσα να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης όλων των επιβατών και μελών του πληρώματος. Να δοθεί άμεσα κάθε βοήθεια στους διασωθέντες προκειμένου να επιστρέψουν ασφαλείς και υγιείς στα σπίτια τους».

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.