Ανασύρθηκε από την λίμνη Περδίκκα το άψυχο σώμα του 42χρονου ψαρά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

24.2.22

Ανασύρθηκε από την λίμνη Περδίκκα το άψυχο σώμα του 42χρονου ψαρά


 Λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι άνδρες του κλιμακίου υποβρυχίων αποστολών της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης και εθελοντές της «Ομάδας Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού», εντόπισαν στην λίμνη Περδίκκα το άψυχο σώμα του 42χρόνου υπαλλήλου του δήμου Εορδαίας που αγνοείτο από το βράδυ της Κυριακής. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σχεδόν στο κέντρο της τεχνητής λίμνης Περδίκκα, έγινε η ανάσυρσή του και μεταφέρθηκε στο «Μποδοσάκειο» νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ο 42χρονος που ήταν πρόεδρος των Ερασιτεχνών Αλιέων Εορδαίας μαζί με θηροφύλακα της περιοχής, προσπάθησαν με πλαστική βάρκα να εντοπίσουν παράνομα δίχτυα αλιείας στην λίμνη Περδίκκα αλλά από άγνωστη αιτία βρέθηκαν στο νερό. Ο θηροφύλακας κατάφερε να βγει στην όχθη και να ενημερώσει την αστυνομία. 

Σπύρος Κουταβάς

https://www.amna.gr

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.