Πανελλαδικές 2022-Λιμενικό: Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.2.22

Πανελλαδικές 2022-Λιμενικό: Πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά


 Εκδόθηκε πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά για εισαγωγή στις σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων 2022

Η αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής και Ελέγχου Δικαιολογητικών ανακοίνωσε ότι εκδόθηκε πίνακας υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με το σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων 2022.


Ο εν λόγω Πίνακας έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), στο πεδίο «Ανακοινώσεις», «Κατάταξη ιδιωτών σε ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ μέσω Πανελλαδικών», στην ιστοσελίδα καταχώρισης των αιτήσεων (http://sxolesls.hcg.gr) καθώς και στο κτήριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, προκειμένου να ενημερωθούν οι υποψήφιοι/ες για το ποιες ακριβώς ελλείψεις/σφάλματα διαπιστώθηκαν στην Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωσή τους για το διαγωνισμό ή/και στα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Επισημαίνεται ότι έκαστος/η υποψήφιος/α εμφανίζεται στον προαναφερόμενο Πίνακα με βάση τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό που του /της έχει αποδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καθώς και τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσής του/της (και όχι με το ονοματεπώνυμό του/της το οποίο και δεν θα εμφανίζεται).


Οι υποψήφιοι/ες που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα καλούνται να υποβάλουν τα ελλιπή δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ Εφαρμογής του διαγωνισμού ΧΩΡΙΣ να αποστέλλεται ταχυδρομικά οποιοδήποτε έγγραφο.


Η προθεσμία για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στην Εφαρμογή του διαγωνισμού από υποψηφίου/ες που περιλαμβάνονται στον παραπάνω Πίνακα ορίζεται από 26/02/2022 ημέρα Σάββατο, μέχρι και την 03/03/2022 ημέρα Πέμπτη. Πριν την έναρξη ή μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, ουδέν συμπληρωματικό δικαιολογητικό θα δύναται να μεταφορτωθεί στην εφαρμογή του Διαγωνισμού.

Φώτο : ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME NEWS

Πηγή Alfavita  ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (hcg.gr)

Σχετικά έγγραφα

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.