Εορδαία: Αγνοείται άνδρας στη λίμνη Περδίκκα, αναποδογύρισε η βάρκα του και χάθηκε - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

22.2.22

Εορδαία: Αγνοείται άνδρας στη λίμνη Περδίκκα, αναποδογύρισε η βάρκα του και χάθηκε


 Ο δεύτερος επιβάτης στο φουσκωτό κατάφερε να βγει στην ακτή - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Ώρες αγωνίας για τον εντοπισμό ενός άνδρα που επέβαινε σε βάρκα στην τεχνητή λίμνη στον Περδίκκα Εορδαίας, η οποία αναποδογύρισε χθες τη νύχτα και έκτοτε αγνοείται.


Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 55χρονος θηροφύλακας της λίμνης μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Άλιέων Εορδαίας με μια πλαστική βάρκα προσπάθησαν να εντοπίσουν παράνομα δίκτυα αλιείας στη λίμνη.Για άγνωστο λόγο, η βάρκα τους αναποδογύρισε και οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο νερό. Ο θηροφύλακας κατάφερε να βγει στη ακτή και ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ αγνοείται ο δεύτερος επιβαίνων στη βάρκα.


Οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, κατά την διάρκεια της νύχτας, απέβησαν άκαρπες.


Στο σημείο έχει φτάσει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από την Θεσσαλονίκη προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση ανεύρεσης του αγνοούμενου, καθώς και δύτης από την Καστοριά.


Στις έρευνες συμμετέχουν δυνάμεις του Δήμου Εορδαίας, εθελοντές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή 

εικονα_Viber_2022-02-21_09-19-04-711
εικονα_Viber_2022-02-21_11-24-35-737

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.