Euroferry Olympia: Αγωγή και μήνυση κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας από την οικογένεια του νεκρού Βαγγέλη Μαλεσιάδα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

23.2.22

Euroferry Olympia: Αγωγή και μήνυση κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας από την οικογένεια του νεκρού Βαγγέλη Μαλεσιάδα


 Θα αναζητήσουμε το μάξιμουμ των αποζημιώσεων που προβλέπουν ο νόμος και τα συμβατικά κείμενα και θα επιδιώξουμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που ευθύνονται για αυτή την τραγωδία που δυστυχώς δεν διαφέρει πολύ από αυτά που ζήσαμε με το Νόρμαν Ατλάντικ, ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης

Αγωγή και μήνυση κατά της πλοιοκτήτριας εταιρείας του Euroferry Olympia κατέθεσε η οικογένεια του Βαγγέλη Μαλεσιάδα ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Μπρίντιζι.  Πιο συγκεκριμένα η οικογένεια του νεκρού έδωσε εντολή στον δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη  να καταθέσει αγωγή και μήνυση κατά της πλοιοκτήτριας και των λοιπών υπευθύνων της ιταλικής εταιρείας.


«Οι ευθύνες είναι ακέραιες αναλλοίωτες και βαρύνουν μόνο την εταιρεία η οποία εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί την ίδια τακτική ήτοι με τη μέθοδο της και το απαράδεκτο service της οδηγεί ουσιαστικά αν μη τι άλλο τους οδηγούς φορτηγών. Να επιλέγουν για την ξεκούραση τους μόνο τις καμπίνες των φορτηγών τους. Τα δε οχήματα σε αυτήν την παγίδα θανάτου είναι τόσο ασφυκτικά τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο που είναι αδύνατον ακόμη και οι πόρτες να ανοίξουν. Θα αναζητήσουμε το μάξιμουμ των αποζημιώσεων που προβλέπουν ο νόμος και τα συμβατικά κείμενα και θα επιδιώξουμε την ποινική δίωξη των υπευθύνων που ευθύνονται για αυτή την τραγωδία που δυστυχώς δεν διαφέρει πολύ από αυτά που ζήσαμε με το Νόρμαν Ατλάντικ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μαρακάκης.

Πηγή