Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων: Επίσκεψη σε Μήλο και Κίμωλο - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

26.2.22

Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων: Επίσκεψη σε Μήλο και Κίμωλο


 Προ ολίγων ημερών διεξήχθη τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Λ.Σ. Κυκλάδων, εκτός της έδρας (Σύρος) της Ένωσης και συγκεκριμένα στη νήσο Μήλο.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων επισκέφθηκαν το Λιμεναρχείο της Μήλου, συναντήθηκαν με τον Λιμενάρχη και το προσωπικό του τοπικού Λιμεναρχείου, με τους οποίους διεξήγαγαν μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση επί των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την Λιμενική Αρχή Μήλου και εδόθη η ευκαιρία στους συναδέλφους μας, να εκφράσουν τις απόψεις τους με σκοπό τον ορθολογικότερο σχεδιασμό για τη βέλτιστη δυνατή αντιμετώπιση των υφισταμένων προβλημάτων.

Σε θερμό και οικογενειακό περιβάλλον, με την αθρόα προσέλευση του προσωπικού του Λιμεναρχείου Μήλου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κοπής της Αγιοβασιλειόπιτας της Ένωσης, τηρουμένων των μέτρων αυξημένης ατομικής προστασίας και προστασίας δημόσιας υγείας έναντι covid-19.

Κατά την πραγματοποίηση της επίσκεψης στο Λιμεναρχείο Μήλου, καθώς και στο Λιμενικό Σταθμό της Κιμώλου, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του προσωπικού, με σημαντικότερο αυτό της μη εύρεσης διαθέσιμης στέγης για τη διαμονή των στελεχών στο νησί και των ιδιαιτέρως αυξημένων μισθωμάτων που απαιτούνται να καταβληθούν για την μίσθωση κατοικίας.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων στηρίζει σθεναρά τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων των Λιμενικών Αρχών Μήλου-Κιμώλου, ζητώντας την κατά το δυνατόν περαιτέρω ενίσχυσή τους, καθώς και την ικανοποίηση του αιτήματος των στελεχών που έχουν συμπληρώσει τον ελάχιστο χρόνο παραμονής, για μετακίνηση αυτών σε τόπο-υπηρεσία προτίμησης.

Πηγή cyclades24.gr  limenikanea.gr


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.