Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναχώρησαν από την Ελλάδα τα C-130 με το αμυντικό υλικό - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

28.2.22

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναχώρησαν από την Ελλάδα τα C-130 με το αμυντικό υλικό


 Η Ελλάδα ενισχύει την Ουκρανία με αμυντικό υλικό και ανθρωπιστική βοήθεια με απόφαση που λήφθηκε σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό νωρίτερα σήμερα, Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.


Η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, τους εταίρους της στην Ε.Ε. και δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της, στέλενι αμυντικό υλικό με δύο C-130, τα οποία αναχώρησαν για την Πολωνία. Επίσης, θα αποσταλεί σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία, την οποία θα συνοδεύσει ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, η οποία αναχώρησε ήδη από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό την πόλη Rzeszow, στην ανατολική Πολωνία.


Τα C-130 με το αμυντικό υλικό για την ενίσχυση της Ουκρανίας έχουν ήδη αναχωρήσει από την Ελευσίνα και το «Ελ. Βενιζέλος».


Δείτε τις φωτογραφίες:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ C130 ΑΠΟ ΤΗΝ 356 ΜΟΙΡΑ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ουκρανία Ουκρανία   Ουκρανία

Ουκρανία
Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία, συνοδευόμενη από τον ΥΦΕΘΑ, Νίκο Χαρδαλιά.

  

Με πληροφορίες από: Newsit / Φωτογραφίες Intime News

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.