Τσικνοπέμπτη: «Βούλιαξαν» τα Λαδάδικα - Γέμισαν οι ταβέρνες και τα μπαρ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

25.2.22

Τσικνοπέμπτη: «Βούλιαξαν» τα Λαδάδικα - Γέμισαν οι ταβέρνες και τα μπαρ Χαμόγελα για τους επιχειρηματίες της εστίασης στην Θεσσαλονίκη έφερε η Τσικνοπέμπτη, καθώς πλήθος κόσμου επισκέφτηκε τα λαδάδικα για να γιορτάσει την ημέρα που είναι αφιερωμένη στο φαγητό και δε, στην κατανάλωση κρέατος!


Τα Λαδάδικα, γνωστό σημείο της συμπρωτεύουσας για διασκέδαση, «βούλιαξαν» από κόσμο το βράδυ της τσικνοπέμπτης, με τους καρναβαλιστές να έχουν κατακλύσει το κέντρο!


Η κίνηση αυτή την ώρα στα κλαμπ, τα μπαρ και τις ταβέρνες των Λαδάδικων είναι ιδιαίτερα αυξημένη, σύμφωνα με το ThessToday.gr, ενώ η διέλευση των περαστικών στα στενά γίνεται με μεγάλη δυσκολία.


Σε αρκετά στενά δε η κίνηση του κόσμου γίνεται με δυσκολία, ενώ υπάρχει ανησυχία και για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.


Δείτε βίντεο από το σημείο που δημοσίευσε το ThessToday


Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.