Γλυφάδα: Ανθυπασπιστής Λιμενικού έκαψε το αυτοκίνητο της αξιωματικού και πέταξε χειροβομβίδα στο σπίτι της - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

9.5.23

Γλυφάδα: Ανθυπασπιστής Λιμενικού έκαψε το αυτοκίνητο της αξιωματικού και πέταξε χειροβομβίδα στο σπίτι της


 Στην εξιχνίαση της υπόθεσης εμπρησμού οχήματος και της ρίψης χειροβομβίδας σε αυλή πολυκατοικίας στη Γλυφάδα, την προηγούμενη εβδομάδα, προχώρησε η Αστυνομία, προχωρώντας ταυτόχρονα στη σύλληψη ενός 45χρονου.


Σύμφωνα με την ενημέρωση, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνέλαβαν το πρωί της Δευτέρας έναν 45χρονο ανθυπασπιστή του Λιμενικού Σώματος, που κατηγορείται για εμπρησμό, απόπειρα έκρηξης, απείθεια και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.


Ειδικότερα ύστερα από κατάλληλη προανακριτική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αναλύθηκαν στοιχεία και δεδομένα που συλλέχθηκαν, προέκυψε ότι στις 22 Απριλίου ο 45χρονος είχε προκαλέσει πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μιας αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή του, ενώ επιπλέον, την προηγούμενη Τετάρτη 3 Μαΐου, πέταξε χειροβομβίδα στον προαύλιο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει η ίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO 

Πέταξαν χειροβομβίδα σε πολυκατοικία στη Γλυφάδα - Στόχος γυναίκα λιμενικός


Στην κατοχή του καθώς και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα κινητό τηλέφωνο, 100.000 ευρώ, δύο καραμπίνες, καραμπίνα άνευ αριθμού και λοιπών ενδείξεων, ένα πιστόλι, μια δερμάτινη ζώνη εξάρτησης, χειροπέδες, 3 μεταλλικοί γεμιστήρες, 7 φυσίγγια «Hollow point» και ένα όχημα.


glyfada_katasxesi

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή