Γλυφάδα: Πρώην συνάδελφό της δείχνει πίσω από την επίθεση με χειροβομβίδα η λιμενικός - Τι κατέθεσε - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

4.5.23

Γλυφάδα: Πρώην συνάδελφό της δείχνει πίσω από την επίθεση με χειροβομβίδα η λιμενικός - Τι κατέθεσε


 Κατάθεση στη Δίωξη Εκβιαστών έδωσε η αξιωματικός του Λιμενικού που διαμένει στην πολυκατοικία, όπου άγνωστος έριξε χειροβομβίδα στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι φέρεται να κατέθεσε ότι -σύμφωνα με την εκτίμησή της- πίσω από την επίθεση με χειροβομβίδα μπορεί να βρίσκεται λιμενικός που υπηρετούσε στην ίδια υπηρεσία με εκείνη, σε βάρος του οποίου είχε διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Σημειώνεται ότι μετά την ΕΔΕ που είχε γίνει σε βάρος του το αρχηγείο του Λιμενικού τον έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αξιωματικός του Λιμενικού κατέθεσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που στοχοποιήθηκε από τον συνάδελφό της. Και αυτό διότι η ίδια συνέβαλε, όπως υποστηρίζει, στην αποκάλυψη της αλήθειας σε σχέση με τις παράνομες ενέργειες του συναδέλφου της.

Μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος –όπως είχε καταθέσει πριν λίγο καιρό η ίδια- το αυτοκίνητο της έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης.

Η συνέχεια ήρθε σήμερα, όπως φέρεται να έχει καταθέσει, με την επίθεση με χειροβομβίδα στην πολυκατοικία όπου διαμένει στη Γλυφάδα.


Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνα για να διαπιστώσουν εάν ο λιμενικός πράγματι βρίσκεται πίσω από τη σημερινή επίθεση στην πολυκατοικία όπου ζει η αξιωματικός του Λ.Σ. Σημειώνεται ότι έρευνα από την Αστυνομία είχε γίνει και όταν το αυτοκίνητο της αξιωματικού δέχτηκε εμπρηστική επίθεση. Ωστόσο, δεν είχαν προκύψει στοιχεία σε βάρος του και έτσι δεν είχε συλληφθεί.

Πηγή