Σύλληψη 43χρονου που ψάρευε στη Χαλκίδα με ψαροντούφεκο και χλωρίνη - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.1.22

Σύλληψη 43χρονου που ψάρευε στη Χαλκίδα με ψαροντούφεκο και χλωρίνη


Ο αλιέας είχε βγάλει χταπόδια βάρους 5.650 γραμμαρίων
Στη σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού προέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, όταν εντοπίστηκε να διενεργεί υποβρύχια αλιεία με τη χρήση ψαροντούφεκου και πλαστικού μπουκαλιού που είχε πιθανότητα χλωρίνη.

Ο αλιέας σύμφωνα με το lamiareport, είχε ήδη βγάλει χταπόδια βάρους 5.650 γραμμαρίων. Τόσο τα αλιεύματα, όσο και τα σύνεργα (ψαροντούφεκο και το περιεχόμενο του μπουκαλιού περίπου 0,5 λίτρο) κατασχέθηκαν ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.


Η ανευρεθείσα ουσία πρόκειται να αποσταλεί στη χημική υπηρεσία για ανάλυση, προφανώς όμως είναι χλωρίνη που χρησιμοποιείται για να βγάζει το χταπόδι από το θαλάμι του, μια μέθοδο που προκαλεί και περιβαλλοντική καταστροφή.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.