Σώος ο 79χρονος που περισυνελέγη από πλοίο στη θαλάσσια περιοχή των Σπετσών - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.1.22

Σώος ο 79χρονος που περισυνελέγη από πλοίο στη θαλάσσια περιοχή των Σπετσών

Καλά στην υγεία του είναι ένας 79χρονος ημεδαπός, που περισυνελέγη από θαλάσσια περιοχή κοντά στις Σπέτσες.


Σύμφωνα με το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, ο Πλοίαρχος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΡ” Ν.Π.10681, κατά την εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από τον λιμένα Σπετσών προς την λιμενική εγκατάσταση “ΚΟΣΤΑ”, το εν λόγω πλοίο περισυνέλεξε τον άνδρα, από το Α/Κ “ΕΛΕΝΗ” στο οποίο επέβαινε, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον της λιμενικής εγκατάστασης.


Σύμφωνα με δήλωση του 79χρονου, το “ΕΛΕΝΗ” παρουσίασε εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα τη βύθισή του στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή.


Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ ο εν λόγω ημεδαπός μεταφέρθηκε με το “ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΡ”, καλά στην υγεία του, στον λιμένα ν. Σπετσών.


Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.