«Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος είναι πάντα προ των πυλών» – Δυναμιτίζει το κλίμα η Άγκυρα - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

12.1.22

«Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος είναι πάντα προ των πυλών» – Δυναμιτίζει το κλίμα η Άγκυρα


 Κλίμα έντασης δημιουργεί το καθεστώς Ερντογάν μέσω των κατευθυνόμενων Μέσων Ενημέρωσης.

Ως πιθανό χαρακηρίζει έναν ελληνοτουρκικό πόλεμο η εφημερίδα «Σαμπάχ», το πιο πιστό φερέφωνο ίσως του καθεστώτος Ερντογάν, μιας και την ελέγχει ο ίδιος ο γαμπρός του.

Σε άρθρο του ο βετεράνος διπλωματικός συντάκτης, Μεχμέτ Μπαρλάς, υποστηρίζει ότι αν και δεν γίνονται εύκολα πόλεμοι σήμερα, δεν θα ήταν έκπληξη αν ξεκινούσε ξαφνικά ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος, τον οποίο θα προκαλούσε –κατά την άποψή του – η Ελλάδα.

Όπως αναφέρει, σύμφωνα με το «Έθνος», «ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, προειδοποιεί σχεδόν καθημερινά την Ελλάδα να συνέλθει. Είναι σαν ένας ελληνικός πόλεμος να πλησιάζει. Εάν οι Έλληνες χρησιμοποιήσουν την Κύπρο ως μέσο και ξεκινήσουν έναν νέο τουρκο-ελληνικό πόλεμο, μάλλον δεν θα είναι έκπληξη. Ας ερευνήσουμε πολύ καλά τον εαυτό μας και τη θέση μας στον κόσμο κι ας είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα».

Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.