Ακρίτες από την Ορεστιάδα έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο μέσα στα νερά του Καστελλόριζου - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.1.22

Ακρίτες από την Ορεστιάδα έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο μέσα στα νερά του Καστελλόριζου

 Συγκίνηση από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη, όσο ήταν και το ταξίδι τους μέχρι το Καστελλόριζο, σκόρπισαν οι ακρίτες από την Ορεστιάδα που βούτηξαν για τον Σταυρό και στη συνέχεια έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Το υποσχέθηκαν και το έκαναν οι ακρίτες της Ορεστιάδας. Κάνοντας ένα μεγάλο ταξίδι από τη μια άκρη της Ελλάδας ως την άλλη, βρέθηκαν στο ακριτικό Καστελλόριζο για να γιορτάσουν τα Θεοφάνεια και να δώσουν μια ακόμα ηχηρή απάντηση στην Τουρκία και σε όσους επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία και την ανεξαρτησία των νησιών μας.

Η ομάδα των ακριτών από την Ορεστιάδα είχε φτάσει στο Καστελλόριζο από την Τετάρτη και την ημέρα των Θεοφανείων βρέθηκε στον Αγιασμό των Υδάτων. Τα μέλη της έπεσαν στα παγωμένα ελληνικά νερά για τον Σταυρό, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί, χωρίς να βγουν στη στεριά, έψαλλαν με βροντερή φωνή τον Εθνικό Ύμνο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Ήταν μια στιγμή πολύ υψηλού συμβολισμού, αλλά και συγκίνησης για όλη την Ελλάδα, η οποία διαδραματίστηκε στο ακριτικό Καστελλόριζο. Ένα νησί που για πολλούς, δυστυχώς, κείται μακράν αλλά που την ίδια ώρα υπενθυμίζει σε όλους το πως είναι να «φυλάς Θερμοπύλες»…

Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.