Στη φρεγάτα «Αιγαίον» ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας για τα Θεοφάνεια - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

6.1.22

Στη φρεγάτα «Αιγαίον» ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας για τα Θεοφάνεια


 Τη φρεγάτα «Αιγαίον», που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο βόρειο Αιγαίο, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανήμερα των Θεοφανείων.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Χαρδαλιάς παρέστη στην τελετή Αγιασμού των υδάτων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κατάστρωμα του πλοίου.


Ο υφυπουργός ενημερώθηκε από τον κυβερνήτη για την αποστολή της φρεγάτας, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το πλήρωμά της, το οποίο και βρίσκεται σε υψηλότατη επιχειρησιακή ετοιμότητα ανάληψης οποιασδήποτε επιχειρησιακής δράσης.


«... Την επαύριον ήσαν Φώτα. Την άλλην ημέραν Ολόφωτα...» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Χαρδαλιάς και, μεταξύ άλλων, προσθέτει: «Η αναφορά του Παπαδιαμάντη να συντροφεύει και να φωτίζει κάθε μας ημέρα, υπερκεράζοντας όλα τα προβλήματα και όλες τις δυσκολίες».

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.