Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στα Χανιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

19.1.22

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στα Χανιά


 Στη σύλληψη ενός 25χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Χανίων, για παράβαση του Ν. 4139/2013 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, προερχόμενο από λιμένα Πειραιά, εντοπίστηκε ύποπτο δέμα, το οποίο τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση. Έπειτα, ο 25χρονος παρέλαβε το εν λόγω δέμα, στο οποίο βρέθηκαν δύο (02) πλαστικά φιαλίδια που περιείχαν πιθανόν μεθαδόνη, συνολικού μεικτού βάρους 194,05γρ.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 25χρονου, με τη συνδρομή τελωνειακού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών ''VLADA'', με αρνητικά αποτελέσματα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί τη προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.