Σύλληψη αλλοδαπού από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

11.1.22

Σύλληψη αλλοδαπού από τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας
 Στη σύλληψη 43χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Χαλκίδας, για παράβαση του Ν.Δ. 420/70 - ΦΕΚ 27Α' (περί προστασίας αλιείας και χρήσης χημικών ουσιών), διότι εντοπίστηκε να διενεργεί υποβρύχια αλιεία με τη χρήση ψαροτούφεκου, έχοντας παράλληλα στην κατοχή του ένα πλαστικό φιαλίδιο περιέχον χημική ουσία, πιθανόν χλωρίνη, περίπου 0,5 λίτρου καθώς και αλιεύματα (χταπόδια), συνολικού βάρους 5.650 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας κατασχέθηκε το αλιευτικό εργαλείο, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν τα αλιεύματα, ενώ επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις. Η ανευρεθείσα ουσία πρόκειται να αποσταλεί στη Χημική Υπηρεσία για ανάλυση.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.