Χίος: Άψογοι οι Λιμενικοί και οι Αστυνομικοί στις πρόσφατες εξελίξεις… - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.1.22

Χίος: Άψογοι οι Λιμενικοί και οι Αστυνομικοί στις πρόσφατες εξελίξεις…


 

Άψογοι  οι Λιμενικοί και Αστυνομικοί  που  είχαν επιφορτιστεί τη φύλαξη στα γεγονότα στο Θόλος, στα  Μεστά και στο λιμάνι της  Χίου.

Απόλυτα επαγγελματική συμπεριφορά, συντεταγμένα και παραταγμένα, ταυτόχρονα όμως, με θετική αύρα στα πρόσωπα τους.  Ευθυτενείς και λιγομίλητοι,  έτσι όπως επίτασσει το καθήκον τους και ταυτόχρονα ανθρώπινοι, χωρίς προκλήσεις και ακρότητες.  Έτσι συμπεριφέρθηκαν οι Αστυνομικοί  και οι Λιμενικοί, ανεξαρτήτως βαθμού,  από  το απόγευμα της Τετάρτης 5/1 μέχρι και το μεσημέρι της 6/1.


Αυτό βέβαια δε συνέβη μόνο  γιατί είναι τα παιδιά της Χίου. Γιατί είναι οι άνθρωποι που καθημερινά ζυμώνονται μαζί με τους πολίτες στην κοινωνία.


Συνέβη προφανώς και γιατί οι προϊστάμενοί τους φρόντισαν και έδωσαν τέτοιες κατευθύνσεις και οδηγίες.


Το παραμικρό επεισόδιο δε δημιουργήθηκε, και  παρόλο που αυτό είναι το αυτονόητο, έχει την ιδιαίτερη σημασία του, γιατί ήταν και για αυτούς τους ανθρώπους παραμονή και ημέρα Θεοφανείων.


Πηγή


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.