Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

13.1.22

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά


 Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Ουσιών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) του Τμήματος Ασφάλειας και Ανάκρισης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του Ν.4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών''.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο επισταμένων ελέγχων στον λιμένα Πειραιά, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός Ε/Γ -Ο/Γ πλοίου πριν τον απόπλου του, εντοπίστηκε στην κατοχή του ανωτέρω, εντός πακέτου τσιγάρων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη. Ακολούθησε σωματική έρευνα στον εν λόγω αλλοδαπό, κατά την οποία εντοπίστηκαν εντός του εσωρούχου του δύο (02) πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη μεικτού βάρους 25,14 γρ. και 3,53 γρ. καθώς και μία πλαστική συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 18,00 γρ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.