Και εγένετο φως......με το όνομα Ένωση Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων μέλος της ΠΟΕΠΛΣ - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

18.1.22

Και εγένετο φως......με το όνομα Ένωση Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων μέλος της ΠΟΕΠΛΣ


 Άλλη μια συνδικαλιστή οργάνωση  ήρθε στην Ζωή μας .... Σας παραθέτουμε ανακοίνωση ΠΟΕΠΛΣ για την δημιουργία  της Ένωση Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων

Στη δύσκολη εποχή, που διανύουμε ο μοναδικός δρόμος, για την επίλυση των δεκάδων προβλημάτων και οι προκλήσεις, που καθημερινά αντιμετωπίζουμε περνάει μέσα από την ενότητα και την σύμπνοια όλων μας.

Κατά την ενημερωτική μας επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου καλέσαμε τους συναδέλφους μας να συνταχθούν με την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. προκειμένου να δώσουμε από κοινού ένα τέλος στον κατακερματισμό και την αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος και παράλληλα κάναμε σαφές ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε δίχως εκπροσώπηση κανένα συνάδελφο.


Σε συνέχεια των παραπάνω οι συνάδελφοι ενεργοποιήθηκαν, συνέστησαν Πρωτοβάθμια Ένωση Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων με έδρα τον Βόλο και υπέβαλλαν αίτηση ένταξης στις τάξεις της Ομοσπονδίας μας, την οποία το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αποδέχθηκε.


Καλούμε όλους τους συναδέλφους των Λιμενικών Αρχών, που υπάγονται στην ΕΠΛΣ Θεσσαλίας – Φθιώτιδας – Β. Σποράδων να ενισχύσουν με την ενεργή συμμετοχή τους το έργο της Ένωσης και να συμβάλουν στη συνολική προσπάθεια όλων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με απώτερο σκοπό την επίτευξη των κοινών μας στόχων.


Η πολυδιάσπαση δεν έχει τίποτε να προσφέρει στον κλάδο μας ούτε πρόκειται να επιλύσει τα προβλήματα, που καθημερινά αντιμετωπίζουμε. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, να παραμείνουμε ενωμένοι, αντίθετοι σε ό,τι μας διασπά και μας χωρίζει, προσηλωμένοι στους κοινούς μας στόχους και επιδιώξεις μέσα από τις τάξεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., που μέχρι σήμερα δυναμικά και ανυποχώρητα δίνει τις δικές της μάχες για την διασφάλιση των συμφερόντων των συναδέλφων.

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.