Χανιά: Τραυματισμός γυναίκας στο γκαράζ του πλοίου «Blue Horizon» - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

7.1.22

Χανιά: Τραυματισμός γυναίκας στο γκαράζ του πλοίου «Blue Horizon»


 Η 64χρονη, ενώ κατευθυνόταν στο γκαράζ του πλοίου που είχε φθάσει στα Χανιά, παραπάτησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κάτω γνάθο 


Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό την παραμονή των Θεοφανείων έπειτα από τον τραυματισμό μίας γυναίκας που επέβαινε στο πλοίο «Blue Horizon» το οποίο μόλις είχε φτάσει στα Χανιά.


Συγκεκριμένα, η 64χρονη, ενώ κατευθυνόταν στο γκαράζ του πλοίου, παραπάτησε και έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην κάτω γνάθο εξωτερικά.


Άμεσα της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από μέλη του πληρώματος του εν λόγω πλοίου και στη συνέχεια μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη, απ΄ όπου κι εξήλθε.


Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.


Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.