Πολεμικό Ναυτικό: Συμμετείχε στον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά [pics] - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

8.1.22

Πολεμικό Ναυτικό: Συμμετείχε στον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά [pics]


 Την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά η τελετή του Αγιασμού των υδάτων με συμμετοχή από το Πολεμικό Ναυτικό, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Πειραιώς & Φαλήρου κ. Σεραφείμ.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου, μέλη του κοινοβουλίου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Αρχηγός του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αντιναύαρχος ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης.

Στο πλαίσιο της τελετής από το Πολεμικό Ναυτικό διατέθηκαν τα Ταχέα Περιπολικά Κατευθυνομένων Βλημάτων (ΤΠΚ) «ΔΑΝΙΟΛΟΣ» και (ΤΠΚ) «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ».

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο Αρχηγός ΓΕΝ υποδέχθηκε τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς και τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ επί της ΤΠΚ «ΔΑΝΙΟΛΟΣ».

Δείτε φωτογραφίες:

 Πολεμικό Ναυτικό  Πολεμικό Ναυτικό Πολεμικό Ναυτικό  Πολεμικό Ναυτικό  Πολεμικό Ναυτικό  Πολεμικό Ναυτικό

Πηγή 

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.