Συνθήματα έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, στο Μαρούσι - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

1.2.22

Συνθήματα έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, στο Μαρούσι
 Με τίτλο «Παρέμβαση στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας» ο Ρουβίκωνας δημοσίευσε ανακοίνωση για τα συνθήματα που έγραψαν, τα ξημερώματα της Τρίτης, μέλη του στην είσοδο του υπουργείου στη Λεωφ. Κηφισίας, Μαρούσι.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με τρικάκια και σπρέι στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ως μια ελάχιστη απάντηση στην απραγία που έδειξε σε μία κρίση που γνώριζε ότι έρχεται, είχε τα μέσα να την αντιμετωπίσει, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Βάζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο τον κόσμο της βάσης να υποστεί μόνος του την ταλαιπωρία και την καταστροφή. Για άλλη μια φορά, το κράτος κι οι μηχανισμοί του αποδείχθηκαν, όχι απλά ανίκανοι, αλλά έδειξαν εντελώς κυνικά το βάρβαρο κι εγκληματικό πρόσωπό τους, πετώντας από δω κι από κει το μπαλάκι των ευθυνών. Οι «συγγνώμες» σας δεν μας λένε τίποτα, την αδιαφορία σας την ξέρουμε και φάνηκε, από την άμεση λαϊκή αντίδραση και προσπάθεια, πως τις κρίσεις τις αντιμετωπίζουμε και μόνοι μας, δρόμους ανοίγουμε και μόνοι μας.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΓΙΑΣ

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

Ρουβίκωνας»


 Πηγή

No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.