Η ΠΕΑΛΣ δίπλα στο συνάδελφο με προσφορά υγειονομικού υλικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.2.22

Η ΠΕΑΛΣ δίπλα στο συνάδελφο με προσφορά υγειονομικού υλικού


 ΠΕΑΛΣ: Παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 2000 μάσκες υψηλής προστασίας και 400 rapid tests


Σε συνέχεια της Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/03/21-01-2021 ανακοίνωσής μας, παραδόθηκε στην Υπηρεσία Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πρώτο μέρος της προμήθειας υγειονομικού υλικού ήτοι 2000 μάσκες υψηλής προστασίας και 400 rapid tests για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Σε δεύτερη φάση, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα καλυφθεί οικονομικά από την ΠΕΑΛΣ και το κόστος αναβάθμισης των υλικών οξυγονοθεραπείας του Ιατρείου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΑΚΤ., με την αναγόμωση τεσσάρων (04) φιαλών οξυγόνου, χωρητικότητας 2L καθώς και την αγορά μίας (01) γεμάτης φιάλης οξυγόνου χωρητικότητας 10L. 

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. . Υποναύαρχος ΛΣ (Ι) Κωνσταντέλλος Γ. ευχαρίστησε την ΠΕΑΛΣ για την πολύτιμη συμβολή της στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ ο Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ κ. Πασσάκος Σπυρίδων από την πλευρά του διαβεβαίωσε εκ μέρους του Δ.Σ. ότι η ΠΕΑΛΣ θα  συνεχίσει, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων της, να θέτει τις υπηρεσίες της στον ευαίσθητο τομέα της διοικητικής μέριμνας, με όποιον τρόπο κάθε φορά κριθεί απαραίτητος.

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας 

      Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ         Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ 


No comments:

Post a Comment

Η Φωνή του Λ.Σ. δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Για οποιαδήποτε παράπονα και διευκρινίσεις ή αν επιθυμείτε να διαγράψουμε ένα άρθρο ή ένα σχόλιο μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας στο group.voice.ls@gmail.com.