Η ΠΕΑΛΣ δίπλα στο συνάδελφο με προσφορά υγειονομικού υλικού - Φωνή του Λ.Σ.

Breaking

2.2.22

Η ΠΕΑΛΣ δίπλα στο συνάδελφο με προσφορά υγειονομικού υλικού


 ΠΕΑΛΣ: Παραδόθηκαν στην Υπηρεσία Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 2000 μάσκες υψηλής προστασίας και 400 rapid tests


Σε συνέχεια της Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/03/21-01-2021 ανακοίνωσής μας, παραδόθηκε στην Υπηρεσία Υγειονομικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πρώτο μέρος της προμήθειας υγειονομικού υλικού ήτοι 2000 μάσκες υψηλής προστασίας και 400 rapid tests για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Σε δεύτερη φάση, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα καλυφθεί οικονομικά από την ΠΕΑΛΣ και το κόστος αναβάθμισης των υλικών οξυγονοθεραπείας του Ιατρείου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΑΚΤ., με την αναγόμωση τεσσάρων (04) φιαλών οξυγόνου, χωρητικότητας 2L καθώς και την αγορά μίας (01) γεμάτης φιάλης οξυγόνου χωρητικότητας 10L. 

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Υγειονομικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. . Υποναύαρχος ΛΣ (Ι) Κωνσταντέλλος Γ. ευχαρίστησε την ΠΕΑΛΣ για την πολύτιμη συμβολή της στην αντιμετώπιση της πανδημίας, ενώ ο Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ κ. Πασσάκος Σπυρίδων από την πλευρά του διαβεβαίωσε εκ μέρους του Δ.Σ. ότι η ΠΕΑΛΣ θα  συνεχίσει, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων της, να θέτει τις υπηρεσίες της στον ευαίσθητο τομέα της διοικητικής μέριμνας, με όποιον τρόπο κάθε φορά κριθεί απαραίτητος.

Για το Δ.Σ.

           Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας 

      Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ         Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ